Tarieven

Betere samenwerking, minder kosten

Betere samenwerking leidt tot minder kosten. Niet alleen in financieel opzicht.
Daarom stellen we graag een deel van ons aanbod gratis ter beschikking! 

Teamdriver Training

Aan de slag met een Teamdriver Training

Hoe beter een team samenwerkt, hoe beter het resultaat. Klinkt logisch. Is helaas niet zo makkelijk als het klinkt. Maar één ding is zeker: aandacht geven aan de onderlinge samenwerking in het team loont! Maar hoe pak je dat aan? Zónder dat je als leidinggevende of teamcoach de verantwoordelijkheid voor een goede samenwerking volledig overneemt. Samenwerken is een teamcompetentie. De verantwoordelijkheid ligt dus ook bij de teamleden zelf. 

Aan het einde van de training weet je hoe je grip krijgt op de samenwerking binnen je team. Zónder dat jij hiervoor de volledige verantwoordelijk van het team overneemt. Je leert hoe je de zelfredzaamheid binnen jouw team stimuleert. Met als resultaat: minder gedoe, meer plezier en veel meer teamsucces!

Teamdriver Platform

Aan de slag op het Teamdriver Platform

Het online platform is dé centrale plek voor jou en je collega’s. Op het platform vind je verschillende instrumenten om met jullie samenwerking aan de slag te gaan én te blijven. Wat gaat er goed? Waar moet aan gewerkt worden? Hoe ervaart jouw team de onderlinge samenwerking? Over welke kwaliteiten beschikt iedereen en worden ze optimaal benut?

Het online platform helpt je om de verschillende facetten van samenwerking te doorgronden én zorgt ervoor dat je aan alle onderdelen blijft werken. Het resultaat: een structureel goed functionerend team.

Teamdriver EXpert

Aan de slag met een Teamdriver Expert

Teamdriver is erop gericht dat je als team zelf met alle instrumenten aan de slag kunt. Soms kan ondersteuning door een teamcoach of Teamdriver Expert prettig zijn. 

Wil je als team bewust meer aandacht en tijd investeren in de samenwerking & dit mét begeleiding duurzaam integreren in jullie dagelijkse werk? Ga dan gedurende een jaar aan de slag met een Teamdriver Expert. De expert helpt jullie niet alleen je eigen groeikansen ontdekken en aanpakken, maar ook hoe je hiermee als team zelf aan de slag blijft.

Teamdriver Materialen

Aan de slag met ondersteunend materiaal

Een kleurrijk kaartenset met boeiende stellingen, waarover je elkaar kan bevragen. Een canvas op A0 formaat waar je met het team omheen kan gaan staan. Een vloermat met 16 uitdagingen, waar je als team omheen kan lopen.  Als je als team met elkaar in gesprek gaat over de samenwerking, biedt fysiek materiaal dankbare aanknopingspunten voor de dialoog. 

Teamdriver cirkel

Teamsentiment Kaartenset

Het Teamsentiment maakt inzichtelijk hoe de teamleden de samenwerking ervaren. De kaartenset bevat 32 stellingen over het Teamsentiment. Je bestelt ze al voor €12,50 excl. BTW en verzendkosten per stuk.

Afbeelding Teamcanvas van Teamdriver

Teamcanvas op A0 formaat

Met het Teamcanvas op A0 formaat creëer je optimale betrokkenheid van het hele team! Je bestelt het Teamcanvas op A0-formaat, geprint op onscheurbaar papier voor  al voor €20,- excl. BTW en verzendkosten per stuk.

Teamdriver cirkel

Teamcirkel op stevig papier

Loopt de samenwerking vast? Met de Teamcirkel komt er weer beweging in. Geef elk teamlid zijn eigen exemplaar.  De Teamcirkel op stevig papier (20 cm doorsnede) bestel je voor €15,- excl. BTW en verzendkosten per 10 stuks.

Teamdriver cirkel

Teamcirkel vloermat

Genoeg van al dat zitten? Leg de Teamcirkel vloermat op de grond. De teamleden kunnen er omheen lopen en daar gaan staan waar nu hun aandacht naartoe gaat. Je betaalt €170,- excl. BTW en verzendkosten per stuk. 

Teamdriver Live Event

Teamcirkel tafelmat

Met de Teamcirkel tafelmat creëer je optimale betrokkenheid van het hele team! Werk met mini figuren voor een interactief gesprek. Je bestelt de tafelmat al voor €60,- excl. BTW en verzendkosten per stuk.

Teamdriver Downloads

Aan de slag met gratis downloads

Teamdriver heeft verschillende instrumenten ontwikkeld die teams helpen om onderwerpen op tafel te leggen en bespreekbaar te maken. Want heel vaak kan je hiermee als team gewoon zélf aan de slag. 

Teamdriver. Kennisbank.

Teamdriehoek

De Teamdriehoek helpt het team om samen het gesprek aan te gaan over de 6 belangrijkste factoren van teamsamenwerking. Het team formuleert samen een antwoord op de vraag ‘Wat is een (krachtig) team?’. 

Illustratie Teamcanvas van Teamdriver

Teamcanvas

Het Teamcanvas helpt bij het in kaart brengen van het speelveld van je teamsamenwerking. Het bestaat uit acht vragen. Het is een snelle analyse, een momentopname door het team van de samenwerking.

Teamdriver teamsentiment

Teamcirkel

Samenwerking binnen teams is een dynamisch proces. Hoe speel je in op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen? De Teamcirkel toont stapsgewijs de logica die teams doorlopen bij verandering.

Nieuwsgierig geworden?
We komen graag met je in gesprek!

Contact

Op zoek naar meer succes met je team?

Wil je meer informatie of Teamdriver zelf ervaren? Vul hiernaast je naam, mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op.

Als alle velden ingevuld zijn, kan je het formulier versturen.