Teamsentiment

Wat loopt lekker en wat zit ons in de weg? 

Veel teamleden vinden het spannend om te bespreken wat hen dwars zit. Kleine ergernissen kunnen daardoor na verloop van tijd grote frustraties worden.

Het is belangrijk snel op tafel te hebben wat besproken moet worden om goed te kunnen samenwerken. Het Teamsentiment helpt om dit gesprek te voeren. 

Teamdriver teamsentiment

Teamsentiment

Hoe vinden de teamleden dat het gaat? Met het Teamsentiment maak je dit bespreekbaar aan de hand van 32 stellingen verdeeld over 8 categorieën. Waar zit de ontevredenheid? Waar het enthousiasme? 

Je gaat als team aan de slag met de kaartenset óf laat ieder teamlid de vragenlijst anoniem invullen op het Teamdriver Platform. Zo krijgt het team een zuiver beeld van wat er speelt. Door de meest opvallende uitkomsten te bespreken die succes in de weg staan, kunnen afspraken gemaakt worden. Afspraken die ervoor zorgen dat het sentiment – en dus de samenwerking – verbetert.

Door de vragenlijst periodiek in te vullen monitor je als team de ontwikkeling van het eigen sentiment, en kan je de voortgang samen evalueren.

Direct aan de slag!

Teamdriver driehoek

Teamsentiment Bespreken

Veel teamleden vinden het spannend om te bespreken wat hen dwars zit.  Ga met je team het gesprek aan over de verschillende categorieën en stellingen uit het Teamsentiment. Gebruik hiervoor onderstaande werkvormen.

Teamdriver Online Platform

Op dit platform van Teamdriver kan je zelf de Teamsentiment vragenlijst laten invullen door je team. Wil je hiermee aan de slag? Neem dan contact op om toegang te krijgen tot het Teamdriver Platform (€15,- excl. BTW per gebruiker per maand).

Teamdriver Teamsentiment Schermopname

Resultaten Teamsentiment

Op het Teamdriver Platform staat een online vragenlijst die de teamleden anoniem in kunnen vullen. Het resultaat wordt visueel weergegeven  in gemiddelde scores per stelling, per categorie en een totaalscore.  

Teamdriver teamsentiment

Kaartenset Teamsentiment

Het Teamsentiment maakt inzichtelijk hoe de teamleden de samenwerking ervaren. De kaartenset bevat 32 stellingen over het Teamsentiment. Je bestelt ze al voor €12,50 excl. BTW en verzendkosten per stuk.

Teamdriver cirkel

Begeleiding nodig?

Teamdriver is erop gericht dat je als team zelf met het Teamsentiment aan de slag kunt. Soms kan (tijdelijke) ondersteuning door een teamcoach of Teamdriver Expert prettig zijn.

Heb je hierover een vraag, neem dan contact op.

Kracht van herhaling

Duurzaam succesvolle teams

Je kunt Teamcanvas, Teamsentiment, Teamcirkel en Teamprofiel los van elkaar gebruiken om aandacht te geven aan een specifieke uitdaging. Wil je als team duurzaam aandacht geven aan de samenwerking, dan kun je de instrumenten structureel inbedden in je dagelijkse werkzaamheden. 

Wil je hierbij extra ondersteuning? Met het Teamdriver Expert Pakket ben je verzekerd van 6 maanden begeleiding. Wil je hiermee aan de slag, neem dan contact op.

Nieuwsgierig geworden?
We komen graag met je in gesprek!

Contact

Op zoek naar meer succes met je team?

Wil je meer informatie of Teamdriver zelf ervaren? Vul hiernaast je naam, mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op.

Naam(Vereist)

Voor de momenten dat teamsamenwerking aandacht vraagt.

 

© 2023 Teamdriver B.V. | KvK 76685926

Designed by: Forward Marketing