Contact

Aan de slag met Teamdriver

Wil je van jouw team een echt dreamteam maken? We komen graag met je in gesprek over jouw uitdagingen en beantwoorden graag je vragen. Alle gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk en vrijblijvend.

Boek een demo.
Zien hoe Teamdriver werkt? Vraag dan een demo aan. We geven je graag een kijkje achter de schermen om te laten zien hoe Teamdriver in de praktijk werkt.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet je Teamdriver inzetten?

De kracht van Teamdriver is dat het geen project of traject is, maar onderdeel wordt van de vaste routine. Daarom hebben we er ook een abonnementsvorm van gemaakt met lage kosten per medewerker per maand. Daardoor is de drempel laag om Teamdriver in te blijven zetten.

Kunnen nieuwe teamleden eenvoudig instromen?

Ja, dat kan! Het team kan zelf teamleden toevoegen. Vanaf dat moment kunnen zij, net als de andere teamleden, gebruik maken van alle functionaliteiten van het platform.

Kan ik zelf bepalen wie ik graag als expert bij het team wil betrekken?

Een goede match tussen team en Teamdriver expert is belangrijk. We houden dus graag rekening met jouw wensen. In onderling overleg komen we altijd tot de best passende samenwerking.

Is er een Teamleider nodig die het hele proces begeleidt?

Nee. Het team staat centraal en krijgt zelf de verantwoordelijkheid voor de onderlinge samenwerking. Een teamleider kan uiteraard onderdeel zijn van het team. Na de onboarding spreekt het team samen af hoe ze Teamdriver structureel onderdeel laten zijn van het werkproces. En wie daarbij de verantwoordelijkheid neemt voor welke onderdeel.

Aan welke kosten moet ik denken?

Het gebruik van Teamdriver kent lage abonnementskosten per gebruiker per maand: € 15,- excl. BTW. Wij raden aan om een Teamdriver expert in te zetten bij de start. Zo doorgrond je Teamdriver sneller, leer je het platform goed kennen en gaan jullie vol overtuiging aan de slag. Op weg naar een duurzaam succesvol team! Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de best passende onboarding en de kosten hiervan.

Stel een andere vraag

Naam(Vereist)