Contact

Aan de slag met Teamdriver

Wil je van jouw team een echt dreamteam maken? We komen graag met je in gesprek over jouw uitdagingen en beantwoorden graag je vragen. Alle gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk en vrijblijvend.

Ervaar Teamdriver zelf

Wil je zelf ervaren hoe Teamdriver werkt? We geven je graag een kijkje achter de schermen om te laten zien hoe Teamdriver in de praktijk werkt.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet je Teamdriver inzetten?

De kracht van Teamdriver is dat het geen project of traject is, maar onderdeel wordt van de vaste routine. Bespreek zelf met het team (en eventueel met je Expert) hoe Teamdriver voor jullie team het beste werkt.

Kunnen nieuwe teamleden eenvoudig instromen?

Ja, dat kan! Op het Teamdriver Platform kan het team zelf teamleden toevoegen. Vanaf dat moment kunnen zij, net als de andere teamleden, gebruik maken van alle functionaliteiten van het platform.

Kan ik zelf bepalen wie ik graag als Expert bij het team wil betrekken?

Een goede match tussen team en Teamdriver Expert is belangrijk. We houden dus graag rekening met jouw wensen. In onderling overleg komen we altijd tot de best passende samenwerking.

Is er een Teamleider nodig die het hele proces begeleidt?

Nee. Het team staat centraal en krijgt zelf de verantwoordelijkheid voor de onderlinge samenwerking. Een teamleider kan uiteraard onderdeel zijn van het team. Het team bepaalt samen hoe ze Teamdriver structureel onderdeel laten zijn van het werkproces. En wie daarbij de verantwoordelijkheid neemt voor welke onderdeel.

Aan welke kosten moet ik denken?

Dat is per instrument verschillend. Een handig overzicht van welke onderdelen gratis beschikbaar zijn en de tarieven van de betaalde onderdelen vind je op de pagina ‘Aan de slag!’.

Stel een andere vraag

Naam(Vereist)