Training

Grip op samenwerken!

Minder gedoe, meer plezier, veel succes.

Ook jij kan het team helpen om beter te leren samenwerken.

Een team kan heel veel zelf. Ook als het gaat om het verbeteren van de samenwerking. Maar hoe stimuleer je die zelfredzaamheid? Wat zijn de do’s en dont’s? Hoe krijg je grip op de onderlinge samenwerking in het team?

Minder gedoe, meer plezier, veel succes

Training Grip op Samenwerken

Beter samenwerken. Hoe pak je dat aan?

Hoe beter een team samenwerkt, hoe beter het resultaat. Klinkt logisch. Is helaas niet zo makkelijk als het klinkt. Maar één ding is zeker: aandacht geven aan de onderlinge samenwerking in het team loont!

Maar hoe pak je dat aan? Zónder dat je als leidinggevende of teamcoach de verantwoordelijkheid voor een goede samenwerking volledig overneemt. Samenwerken is een teamcompetentie. De verantwoordelijkheid ligt dus ook bij de teamleden zelf. 

Krijg grip op de samenwerking in je team. Tijdens de training leer je hoe je de zelfredzaamheid van je team vergroot. We gaan uitgebreid in op de do’s en dont’s van teamsamenwerking. Tijdens de training gaan we aan de slag met inzichten en instrumenten. Er is veel ruimte om eigen casuïstiek in te brengen.

 We maken het zo concreet mogelijk, zodat jij de opgedane kennis en inzichten direct toe kunt passen in jouw dagelijkse praktijk. 

De training is bedoeld voor leidinggevenden en begeleiders van teams.

De groep bestaat uit een mix van:

   • directeuren
   • managers
   • coördinatoren
   • teamleiders
   • coaches
   • trainers
   • HR adviseurs.

Kortom: een mooie mix waardoor je optimaal van elkaar leert en ervaringen kunt uitwisselen.

Wanneer en waar:

 • Vrijdag 7 juni in Fort Isabella, Vught (NL)
 • Vrijdag 21 juni in Corda Campus, Hasselt (B)

Tijdstip: De training begint om 9.30 uur (inloop vanaf 9 uur) en duurt tot 17:00 uur.

Groepsgrootte: maximaal 12 personen (minimaal 6)

Kosten: € 745,- excl. BTW. Inclusief koffie, thee en lunch.

Bereikbaarheid: Beide locaties zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer en voorzien van gratis parkeergelegenheid.

 Direct aan de slag! Om na de training direct met je team aan de slag te gaan ontvang je een Teamsentiment Kaartenset (t.w.v. €12,50 excl. BTW) en een Teamcanvas op A0 formaat (t.w.v. € 20,- excl. BTW) en gratis toegang tot een besloten deel van onze kennisbank.

 

Michiel RijnekeAn Geenen

Michiel Rijneke

“Wil je succesvol zijn? Geef de samenwerking dan de aandacht die het verdient.”

An Geenen

“Samenwerken is een teamcompetentie.”

Michiel is opgeleid tot jurist, organisatiekundige, mediator en coach. Hij werkte als adviseur, manager en trainer. Sinds 2020 is Michiel directeur/eigenaar van Teamdriver en Doxis, een consultancy bedrijf met bijna 100 medewerkers.  In 2022 en 2023 won Doxis de FD Gazelle Award en werd uitgeroepen tot een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. In diezelfde jaren werd Doxis ook bekroond met de Wordclass Wordplace Award voor beste werkgever.

Michiel: “Ik krijg vaak de vraag ‘Hoe doe je dat?’. Aan de basis van dit succes staat samenwerking. Dat krijgt op alle niveaus in de organisatie de aandacht die het verdient. Wat daarbij enorm geholpen heeft, is dat ik veel van mijn visie, waarden, overtuigingen en aanpak ging verwerken in Teamdriver. Een prachtige leerschool. Ervaring leert: geef je binnen je organisatie samenwerking de aandacht die het verdient, dan heeft dat een enorm positief effect op het werkgeluk en de teamprestaties. ”

An is opgeleid tot therapeut, gedragswetenschapper en theatermaker. Ze werkte als hulpverlener, preventiewerker, trainer en coach in de verslavingszorg. Ook was An de spin-in-het-web in euregionale samenwerkingsverbanden en artistiek leider van een educatief theatergezelschap. Het bespreekbaar maken van lastige onderwerpen stond hier centraal. In 2020 zette ze een punt achter dit alles en verhuisde terug naar België. Sindsdien verdiept An zich in de ins en outs van samenwerken en is ze product owner bij Teamdriver.

An: “Succesvol samenwerken heeft iets magisch. Je kan er niet precies de vinger op leggen hoe het ontstaat, maar áls het er is, voelt iedereen het bijzondere ervan. Voor iedereen geldt, dat het met sommige collega’s als vanzelf gaat en met anderen nét wat meer moeite kost. Samenwerken is dan ook een werkwoord: door bewust tijd en aandacht te besteden aan elkaar én aan het gezamenlijke doel, kan je als team de onderlinge samenwerking verstevigen. En dat loont!”

 

Het resultaat

Aan het einde van de training weet je hoe je grip krijgt op de samenwerking binnen je team. Zónder dat jij hiervoor de volledige verantwoordelijk van het team overneemt. Je leert hoe je de zelfredzaamheid binnen jouw team stimuleert. Met als resultaat: minder gedoe, meer plezier en veel meer teamsucces!

In het kort:

 • Grip op de teamsamenwerking
 • Je weet hoe je de zelfredzaamheid van jouw team stimuleert
 • Minder gedoe, meer plezier en meer teamsucces!

 

Je gaat naar huis met een rugzak vol inzichten, inspiratie, instrumenten en praktische handvaten. Je kunt er écht mee aan de slag!

  Grip op samenwerken

  Ik schrijf me in voor de Training Grip op samenwerken!

  Minder gedoe, meer plezier, veel succes

  Ook jij kan het team helpen om beter te leren samenwerken.

  Schrijf je in voor de Teamdriver Training Grip op samenwerken en ontdek hoe!

  Tijdens de training gaan we aan de slag met inzichten en concrete instrumenten waardoor je je grip op samenwerking vergroot.

  Je gaat naar huis met een rugzak vol inzichten, inspiratie, instrumenten en praktische handvaten. Je kunt er écht mee aan de slag! 

  Als alle verplichte velden ingevuld zijn, kan je het formulier versturen.
  Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je aanmelding. 

  Heb je vragen?

  We komen graag met je in gesprek!

  Contact

  Op zoek naar meer succes met je team?

  Heb je nog vragen? Vul hiernaast je naam, mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op.

  Naam(Vereist)
  Toestemming(Vereist)