Teamprofiel

Wat zijn de kwaliteiten en valkuilen van ons team? 

Het Teamprofiel maakt duidelijk in welke fase van het werk teamleden in hun kracht zitten. Door de koppeling met de Teamcirkel wordt in het gesprek direct de relatie gelegd tussen de kwaliteiten van teamleden en datgene wat op dit moment nodig is op de werkvloer.

Teamdriver cirkel

Teamprofiel

Als je in gesprek gaat in het team wil je het ook hebben over de kwaliteiten van de teamleden en hoe je die optimaal kunt benutten in het werk. Dit onderdeel vraagt van teamleden om zich kwetsbaar op te stellen. Dat kan veel onzekerheid en daarmee geslotenheid met zich mee brengen.

Het Teamprofiel maakt duidelijk in welke fase van het werk teamleden in hun kracht zitten. Daardoor wordt in het gesprek direct de relatie gelegd tussen de kwaliteiten van teamleden en datgene wat op dit moment nodig is op de werkvloer.

Ieder teamlid vult een vragenlijst in op het Teamdriver platform. Zo krijgen de teamleden een individueel profiel en krijgt het team een teamprofiel. Door dit te bespreken kunnen afspraken gemaakt worden. Afspraken die ervoor zorgen dat de samenwerking verbetert.

Direct aan de slag!

Ga voordat je een Teamprofiel aanmaakt, eerst aan de slag met de Teamcirkel. Vervolgens kan je met je team het gesprek aangaan over de kwaliteiten en valkuilen van het team in relatie tot het werk.

 

  • Neem contact op om toegang te krijgen tot het Teamdriver Platform (€4,95 excl. BTW per gebruiker per maand).
  • Vind de toelichting op het lezen van het Teamprofiel gratis in de Kennisbank.
Teamdriver _ Teamprofiel
Teamdriver cirkel

Expert begeleiding

Teamdriver is erop gericht dat je als team zelf met het Teamsentiment aan de slag kunt. Soms kan (tijdelijke) ondersteuning door een teamcoach of Teamdriver Expert prettig zijn.

Heb je hierover een vraag, neem dan contact op.

Kracht van herhaling

Duurzaam succesvolle teams

Je kunt Teamcanvas, Teamsentiment, Teamcirkel en Teamprofiel los van elkaar gebruiken om aandacht te geven aan een specifieke uitdaging. Wil je als team duurzaam aandacht geven aan de samenwerking, dan kun je de instrumenten structureel inbedden in je dagelijkse werkzaamheden.

Wil je hierbij extra ondersteuning, neem dan contact op.

Nieuwsgierig geworden?
We komen graag met je in gesprek!

Contact

Op zoek naar meer succes met je team?

Wil je meer informatie of Teamdriver zelf ervaren? Vul hiernaast je naam, mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op.

Als alle velden ingevuld zijn, kan je het formulier versturen.