Videobank

Zelf aan de slag met Teamdriver

Aan de slag met Teamdriver? In onze videobank vind je korte video’s die je stap voor stap op weg helpen. Zo zorgen we ervoor dat je geheel zelfstandig met je team aan de slag kunt.

Teamdriver. Kennisbank.

Teamdriver Videobank

Teamdriver Teamsentiment in 5 minuten!

Hoe kijken we bij Teamdriver aan tegen samenwerken? Wat kunnen teamleden zelf doen om de samenwerking in het team te verbeteren? En hoe kan je hiervoor het Teamsentiment inzetten? In minder dan 5 minuten krijg je antwoord op deze vragen en veel meer! 

Hé collega, laten we ons Teamsentiment meten!

Wil je graag het Teamsentiment meten in jouw team? Dan is een eerste stap om ook je collega’s hiervoor warm te maken. Stuur ze een e-mail waarom je graag het sentiment wilt meten en bespreken. In de e-mail voeg je de link toe naar deze video. 

Zo meet je het Teamsentiment gratis op het Teamdriver Platform.

Wil je snel inzicht krijgen in de groeimogelijkheden van jullie samenwerking? In deze video laten we je zien hoe je als team zelfstandig aan de slag kunt gaan met het Teamsentiment.  

Hoe lees je het resultaat van het Teamsentiment?

In deze video kan je zien hoe je de resultaten van het Teamsentiment op het Teamdriver platform kan lezen en interpreteren. Aan de hand van een voorbeeld laten we zien hoe je de scores kunt lezen en hoe je kunt werken aan het verbeteren van specifieke categorieën.

Hoe ga je als team het gesprek aan over het Teamsentiment?

In deze video kan je zien hoe je de resultaten van het Teamsentiment kan bespreken met je team. Hiervoor geven we een voorbeeld van een werkvorm. Bekijk de video om te ontdekken hoe je als team het Teamsentiment kunt verbeteren!

Hoe nodig je teamleden uit op het Teamdriver Platform?

Op het Teamdriver Platform ben je als team zelf verantwoordelijk voor het beheren van de teamsamenstelling. In deze video wordt stap voor stap getoond hoe je zelf heel makkelijk je collega’s uit kan nodigen op het Teamdriver Platform.

Teamdriver Podcast

Gesprekken over samenwerking
Teamdriver Podcast

Op zoek naar de sleutel tot succesvol samewenwerken

Op momenten dat de samenwerking in je team aandacht verdient en je wil dit bespreekbaar maken, dan komt de vraag, hoe doe je dat? Daarover hebben we het in deze podcastreeks “Gesprekken over samenwerking”. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen met het werken aan succesvol samenwerken.  

Nieuwsgierig geworden?
We komen graag met je in gesprek!

Contact

Op zoek naar meer succes met je team?

Wil je meer informatie of Teamdriver zelf ervaren? Vul hiernaast je naam, mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op.

Als alle velden ingevuld zijn, kan je het formulier versturen.