Kennisbank

Aan de slag met Teamdriver

Aan de slag met teamdriver? In onze kennisbank hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Zo zorgen we ervoor dat je geheel zelfstandig met je team aan de slag kunt op het online platform. 

Teamdriver Kennisbank

Teamdriver driehoek

Teamdriver driehoek

Met de Teamdriver driehoek formuleert het team samen het antwoord op de vraag ‘Wat is een (krachtig) team?’. Welke onderwerpen komen in de driehoek aan de orde en hoe pas je de driehoek toe?

Teamdriver teamsentiment

Kaartenset teamsentiment

Het teamsentiment maakt inzichtelijk hoe de teamleden de samenwerking ervaren. De kaartenset bevat 32 stellingen met betrekking tot het teamsentiment. Zo bespreek je op een laagdrempelige manier de stellingen.

Teamdriver cirkel

Teamdriver cirkel

De cirkel is een praatplaat. Het bevat een logische structuur die teams helpt om met elkaar in gesprek te gaan over de voortgang. Hoe de cirkel werkt leggen we je uit aan de hand van een fictief verhaal aardbeien.

teamdriver cirkel aardbei

Teamdriver cirkel vervolg

Samenwerking binnen teams is een dynamisch proces. Hoe speel je in op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen? Aan de hand van dit fictieve verhaal laten we je zien hoe je de cirkel toepast bij veranderingen en doorontwikkelingen.

Teamdriver samenwerken individueel en teamprofiel

Oefenopdracht cirkel

Het is belangrijk om samen van een afstand te kijken naar de problematiek waarmee het team te maken heeft. Met deze opdracht oefent het team het analyseren van problemen met behulp van de Teamdriver cirkel. 

Invulvel cirkel

Ga zelf aan de slag. Gebruik dit invulvel om de cirkel stapsgewijs samen met je team in te vullen.

Nieuwsgierig geworden?

Boek een demo

Laten we bespreken tegen welke uitdagingen jouw team aanloopt.

  • We komen graag in gesprek over jouw uitdagingen en beantwoorden dan je vragen.
  • Natuurlijk zijn alle gesprekken vertrouwelijk en vrijblijvend.

We komen graag met je in contact.